RSS

Tyskerne elsker Sangen

12 jul

abc4c674ce226a5b«Sangen om en brukket nese» har nå vært ute et års tid i Tyskland – under tittelen «Die Ballade von der Gebrochenen Nase». En rekke medier har anmeldt boka og samtlige er positive. Her er et lite knippe sitater fra tyske medier – fritt oversatt. NDR mener: «Et sjeldent lykketreff av en bok.» Titel Kulturmagazin skriver: «Flott historie, vakkert fortalt, prima oversatt, en spesiell helt, morsomt cover, fin layout. Mer kan man ikke ønske seg.» Lese(t)räumchen skriver: «Det er noen karakterer som bare treffer deg midt i hjertet umiddelbart. Bart er en sånn person. (…) Vi kan alle lære noe av Bart.» Borromäusverein skriver: «Rett og slett en vakker bok.» Kasimira skriver: «Spesielt likte jeg hvordan romanen forteller at utholdenhet og mot til slutt lønner seg. Konklusjon: En bok som er sterkt anbefalt!» Kinderbuch-Couch skriver: «Når du først har lukket Bart inn i hjertet ditt, vil du ikke miste ham av syne igjen.» Knax skriver: «Sangen om en brukket nese» er en særdeles flott bok av den norske forfatteren Arne Svingen. Den kombinerer så mange historier og forteller alt på en uvanlig og morsom måte, selv om mye av det som skjer ikke er det minste morsomt.» Lovelybooks skriver: «Jeg virkelig elsker Bart. Med sin følsomme, positive væremåte, vant han raskt mitt hjerte, og jeg likte virkelig alt ved ham. (…) Jeg ble svært overrasket over denne historien, og til slutt ble jeg direkte overveldet. Den var rett og slett mye bedre enn jeg forventet.» Der Kleine Laden skriver: «Arne Svingen bruker en munter-melankolsk tone og tar leseren sakte inn i den vanskelige verdenen til den sympatiske hovedpersonen». Karin Braun Liest skriver: «Konklusjon: Anbefales!» Edugroup skriver: «Boka er rask å lese, men defintivt verdt å lese – og i all sin tristesse er dette en vakker og morsom bok!» Les mer om «Sangen om en brukket nese»

 
Kommentarer er skrudd av for Tyskerne elsker Sangen

Skrevet av den 12 juli , 2016 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.