RSS

VERDENS FARLIGSTE GJENG

FarligsteDet finnes tre bøker om Verdens farligste gjeng. Hver bok inneholder fire-fem historier om kvartetten som tilbringer dagene etter skolen i Uhyggens borg i Ondskapens skog. I virkeligheten er det en liten trehytte i skogholtet bak blokkene. Gjengen består at Bukspretten, Dødser’n og Killer, og etter hvert får de selskap av en jente som ikke er helt som andre jenter: Vampyrrosa. I virkeligheten har de langt kjedeligere navn og spiser middag klokka fem. Men inne i skogen, langt unna alle voksne, skjer alle de spennende tingene. Og en sjelden gang, beveger også Verdens farligste gjeng seg ut i gatene. Da gjelder det å passe seg!

Bøkene er gjennomillustrert av Ida Larmo.

Den første boka utkom i 2013. Bok nummer to, med undertittelen «Gravplyndrere», utkom i april 2015. Den tredje boka – med undertittelen «På dypt vann» – utkom i februar 2017.

Alle tre bøkene finnes som lydbøker og tilgjengelig på Storytel. Bøkene er innlest av Sveinung Oppegaard.

«Gøy om farlig gjeng (…) Boka er akkurat passe tøff, akkurat passe spennende og dialogene akkurat passe tøysete til at den kan slukes av selv de med mest vegring mot historier levert i bokform.» Avisa Demokraten, terningkast 5

I Danmark kommer serien ut under tittelen «Verdens farligste slæng». På Færøyene heter serien «Heimsins vandamiklasta harkalid».

Lenger ned på siden ser du noen av oppslagene i boka. En blanding av tegneserie og vanlig bok – med et helt eget design. Lettlest, humoristisk og ganske vilt.

vfg3

VFG2

VerdensFarligsteGjengVFGVFGKjøp boka HER

 

Det er stengt for kommentarer.