RSS

Månedens episode av Svingens barnebokverden

17 jul

Svingens_2Sommerepisoden av Svingens barnebokverden er ute. Denne gangen er det en ungdomsbokspesial. Hør Sigbjørn Mostue fortelle om attraksjonen med trilogier og hva som gjorde at han kastet seg på dystopikjøret. Han snakker om det å risikere livet på fisketur og hva pokker vi skal gjøre for å redde ungdomsboka. Hør Mahmona Khan fortelle om sitt vidtrekkende kall som forfatter og attraksjonen ved å ha skurken som hovedperson. Hun snakker om farene ved å dra på turné med programlederen i «Åndenes makt» og dramatikken som skjedde da fansen skulle reklamere for hennes siste bok. Det blir gjestespørsmål fra Jon Ewo, Sverre Henmo og Jan Tore Noreng. Sendingen ligger ute på iTunes, Soundcloud og her på hjemmesiden. Les mer om podcasten 

 

 
Kommentarer er skrudd av for Månedens episode av Svingens barnebokverden

Skrevet av den 17 juli , 2016 i svingens barnebokverden

 

Det er stengt for kommentarer.