RSS

BENNY-BOB

Benny-BobDet finnes to bøker om Benny-Bob – læreren som hater barn.

Den første heter «Benny-Bobs biffbanan» og handler om da Benny-Bob skal reise på leirskole med sin håpløse klasse. Dessverre er ingen andre voksne med. Det skal komme til å bli den villeste leirskolen noensinne.

Dette skriver forlaget om innholdet: «Benny-Bob tenker noen ganger det er litt dumt å være lærer når man ikke liker barn. Særlig når man får ansvaret for å arrangere leirskoletur med hele klassen på egen hånd. Men selv om han ikke liker barn så godt, så kan det være lurt å bli bedre kjent med dem. Som voksne kan jo noen av dem bli diktator, milliardær eller frisør, og plutselig husker de den hyggelige læreren som tok dem med på leirskole. Skal Benny-Bob bli rik eller få gratis hårklipp, er det nok sånn det må skje.»

Den andre boka heter «Benny-Bobs beste bråkebøller» og handler om da Benny-Bob skal sette opp teater med klassen.

Forlaget skriver dette om boka: «Benny-Bob tenker noen ganger at det er litt dumt å være lærer når man ikke liker barn. Men da skolen skal melde på én av klassene til byens årlige teaterkonkurranse, er han sikker på at ikke engang verdens verste bråkebøller kan tape når de har HAM som regissør. Problemet er bare at Myse-Marit, som er lærer for parallellklassen, insisterer på å sabotere forestillingen fordi hun er sjalu på hans fantastiske evner. Og at de små bråkebøllene selvfølgelig er helt elendige skuespillere. Den eneste løsningen er at Benny-Bob spiller hovedrollen selv. Og selvfølgelig at han saboterer Myse-Marits forestilling tilbake.»

Bøkene er skrevet av Arne Svingen og illustrert av Flu Hartberg.

Flu Hartberg er kjent for tegneserier, bokillustrasjoner, avistegninger og Fagprat-serien. Les mer om Flu Hartberg

«En helsprø bok om en lærer som ikke liker barn! Boken er gjennomillustrert for å drive teksten fremover og lokke til lesning. Teksten og bildene fungerer godt sammen, og i tillegg gir det rike bildematerialet hele tiden en ekstra tøtsj til historien. Tegneserieestetikken og den morsomme fonten virker innbydende på leseren.» Juryen i Årets vakreste bøker 2016

«Illustrasjonene skaper ekstra lag med latter og humor og fine overraskende innstikk som skaper en spennende rytme. En rølpete stil med mye sjarm!» Juryen i Årets vakreste bøker 2018

Kjøp bøker her

benny-bob

 

Under ser du forfatter og illustratør – signert Flu.

flu og svingenDen første boka har også kommet ut på dansk.

9788779163645

 

 

 

 

 

Det er stengt for kommentarer.