RSS

«A delicious read»

24 mai

ballad-of-a-broken-nose-9781481415422_hrSelv om det fortsatt er noen uker igjen til utgivelsen av «Sangen om en brukket nese» i USA, så fortsetter den å få gode forhåndsanmeldelser. Denne gangen konkluderer det anerkjente boknettstedet Shelf Awareness slik i sin anmeldelse: «Arne Svingen is one of Norway’s most prominent authors of children’s and teen literature. With The Ballad of a Broken Nose, English-speaking readers will understand why. The book is like a many-layered slice of cake: in every bite there’s a mix of flavors, textures and mystery ingredients, adding up to a delicious read for middle-schoolers (and older). Bart’s dry wit, compassion, wry self-knowledge and unwavering loyalty to his mess of a mother make him one tremendously appealing protagonist.» Les mer om «Sangen om en brukket nese»

 
Kommentarer er skrudd av for «A delicious read»

Skrevet av den 24 mai , 2016 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.