RSS

«En av de riktig gode»

30 mai

9788779163621Det fortsetter å komme god anmeldelser av «Med beina på nakken» fra Danmark. Boka ble knapt nok anmeldt i Norge, men har altså mottatt en rekke positive reaksjoner etter utgivelsen på forlaget ABC. Boknettstedet Bogbotten skriver: «Eirik er en overlever, han er den voksne i den meget lille familie, der består af Eirik og far, men han ved også, at han ikke kan klare sig uden vennerne. En familie behøver ikke være en ægte kernefamilie, det er også fint med reservefamilier. Og skal man begynde på en ny start, så må man være ærlig og sige tingene, som de er. Man må også kunne tale om den mor, der ikke længere findes. Og om den ulykke, der førte til at Eirik blev handicappet. Og om den kærlighed faderen har til Eirik, også selv om han ikke er god til det med ord. Det er en fremragende ungdomsbog. En af de rigtig gode.» Hillerød bibliotekerne skriver på sin nettside: «En underfundig, alvorlig og varm bog om et far/sønforhold hvor faderen ikke rigtigt kan leve op til egne forventninger om det at være far.» Les mer om «Med beina på nakken»

 
Kommentarer er skrudd av for «En av de riktig gode»

Skrevet av den 30 mai , 2016 i med beina på nakken

 

Det er stengt for kommentarer.