RSS

Ny episode av Svingens barnebokverden

20 mai

Svingens_2En ny podcast er nå ute. Dette er den andre sendingen av Svingens barnebokverden, og denne gang er gjestene forfatter Bjørn F. Rørvik og forfatter og illustratør Ragnar Aalbu. Hør Rørvik snakke om eleven som satt fast rumpa i stolen sin og humor for barn – og hør ham lese om vaffelfisken. Opplev Aalbu fortelle om grønnsaker med bart, krokodiller i trær og livet som odelsgutt og lærersønn. Dessuten: Hør begge snakke om livet på en øde øy. Du kan lytte til sendingen på Soundcloud, iTunes – eller her. Svingens barnebokverden er en månedlig podcast der Arne Svingen samtaler med spennende barne- og ungdomsbokforfattere. Les mer om podcasten

 
Kommentarer er skrudd av for Ny episode av Svingens barnebokverden

Skrevet av den 20 mai , 2016 i svingens barnebokverden

 

Det er stengt for kommentarer.