RSS

Øyeblikket, kampanje og mer latter

22 mar

Svingen leser fra P. pungdyrDiverse nyheter: Konkurransen Øyeblikket som Arne Svingen og Annette Münch arrangerte sammen med Aftenposten, er nå avgjort. Vinnerne kan du lese her ♦ Marg & bein-boka «Skalleknus» er nå ute i en egen kampanje i landets Coop-butikker til en hyggelig pris. Til høsten kommer det en ny samling med grøssernoveller fra alle tre Marg & bein-forfatterne. Les mer om Marg & bein ♦ Det kommer fortsatt blogganmeldelser av fjorårets ungdomsbok «Primitive pungdyr». Ski bibliotek skriver: «Boka er hylende morsom, og den inneholder noen helt vanvittige episoder.» Gjesdal folkebibliotek skriver: «Det er morsomt dette, og til tider svært pinlig.» Romanen fikk svært god mottakelse da den utkom. Les mer om «Primitve pungdyr»

 
Kommentarer er skrudd av for Øyeblikket, kampanje og mer latter

Skrevet av den 22 mars , 2015 i marg og bein, primitive pungdyr

 

Det er stengt for kommentarer.