RSS

Gull til Revolvergutten

27 mar

revolverguttenOmslaget til «Revolvergutten» mottok Gull under utdelingen av Årets vakreste bøker 2015. Juryens skriver: «Både illustrasjon og kraftfull fargebruk refererer til krimsjangeren, samtidig som omslaget respekterer målgruppen. Den håndskrevne tittelen harmonerer med illustrasjonen og gir et helhetlig og tøft uttrykk som treffer helt riktig.» Omslaget er laget av designeren Martin Kvamme. Han har også gjort omslaget på romanen «Med beina på nakken» og de to antologiene «Kampklar» og «Volum», der Arne Svingen bidrar med en novelle i hver. Kvamme er også kjent for sine plateomslag og har blant annet gjort det siste coveret til Bertine Zetlitz, foruten internasjonale artister som Brandi Carlile, Mike Patton og comebackalbumet til Faith No More. Les mer om «Revolvergutten»

 
Kommentarer er skrudd av for Gull til Revolvergutten

Skrevet av den 27 mars , 2015 i med beina på nakken, revolvergutten

 

Det er stengt for kommentarer.