RSS

Fortsetter å engasjere

18 mar

Med beina på nakken«Med beina på nakken» har nå vært ute i tre måneder og fortsetter å engasjere leserne. Her fra en anmeldelse på Deichmans bokblogg: «Eirik er en lavmælt gutt med et tøft liv bak seg. For det er helt klart noe som tynger den unge gutten. Noe er usagt mellom han og faren. Det gir boken en helt unik stemning og spenning. Man blir utrolig glad i de to hovedpersonene og føler medlidenhet med begge. Til å være en så kort bok, rommer den overraskende mye dybde og karakterutvikling. For både far og sønn oppdager nye sider ved seg selv og blir klokere i løpet av den hasardiøse reisen. Jeg digger Arne Svingen, bare så det er sagt. For min egen del, må jeg ha noe søtt når jeg skal svelge en bitter pille. Hvis en bok er utelukkende trist og jævlig har jeg vanskelig for å gi meg hen til historien. Arne Svingen klarer i sine bøker å balansere mellom det som er vondt og vanskelig og det som er vakkert og morsomt. «Med beina på nakken» klarer han å ta opp såre temaer som «vanskelig forhold mellom far og sønn», samtidig som han klarer å være morsom og optimistisk.» (Sara Beskow) Les mer om «Med beina på nakken»

 
Kommentarer er skrudd av for Fortsetter å engasjere

Skrevet av den 18 mars , 2015 i med beina på nakken

 

Det er stengt for kommentarer.