RSS

«Levende og troverdig»

23 feb

Med beina på nakkenArne Svingens nye roman, «Med beina på nakken», har fått et par blogganmeldelser. Her er noen sitater fra Alettes bokverden: «Jeg har alltid elsket barnebøker. Roald Dahl, Astrid Lingren, Tove Jansson, Den hemmelige hage, Ruffen – og listen bare fortsetter, og fortsetter, og fortsetter. På denne listen har det veldig nylig sneket seg inn en ny tittel. En tittel ny på alle måter, da den ble utgitt i januar 2015. Jeg snakker om Arne Svingens nye bok, Med beina på nakken. (…) Med beina på nakken er av de bøkene som både barn, ungdommer og voksne, kan ha stor glede av, og få mye ut av.» Og her er noen sitater fra Elis lesebabbel: «Arne Svingen fortsetter å skrive bøker om barn med dysfunksjonelle foreldre, og det gjør han bedre enn de fleste. (…) Fortellerstemmen er levende og troverdig, guttens personlighet kommer godt fram og er på alle måter lett å få sympati for. (…) Endelig er det kommet ut en god bok om et fysisk funksjonshemmet barn, uten at dette gjøres til hovedtema og hvor hovedpersonen klarer seg godt – innenfor realistiske rammer.» Les mer om «Med beina på nakken»

 
Kommentarer er skrudd av for «Levende og troverdig»

Skrevet av den 23 februar , 2015 i med beina på nakken

 

Det er stengt for kommentarer.