RSS

Lytteranbefalinger

20 feb

Lydbok SMVLydboka med «Halloweenhuset» og «Spådommen» har fått lytteranbefaling på Lydbokforlagets nettsider: «Halloweenhuset» er en særdeles spennende fortelling! Veldig skummel og lite intuitiv. Selv om dette er en barnebok, og jeg er voksen, ble jeg revet med av god fortellerkunst. Kan anbefales. Også «Spådommen» setter fart på fantasien og kreativiteten, samtidig som den har rot i virkeligheten og alt vi ikke vet helt sikkert. Fortelleren, gjør nettopp det, leser med innlevelse, uten å ta vekk fokus, eller å overdrive, særs godt fremført.» (Tine Røtnes) Også Norli bokhandel i Sandefjord anbefaler lydboka: «To skikkelig grøssende gode fortellinger. Petter Vermeli leser skikkelig bra. Han får tydelig fram spenningen i historiene med stemmen sin.» Les mer og hør utdrag fra lydboka. Svingens mørke verden har blitt en stor suksess siden starten i 2012 og er nå en av de absolutt mest leste seriene blant unger på barnetrinnet i Norge. Det finnes til sammen 12 bøker i serien og det kommer for tiden en ny bok i halvåret. Bøkene blir illustrert av Torstein Nordstrand. Serien blir også oversatt til dansk. Les mer om serien

 

 
Kommentarer er skrudd av for Lytteranbefalinger

Skrevet av den 20 februar , 2015 i svingens mørke verden

 

Det er stengt for kommentarer.