RSS

Juryarbeid, farlig gjeng og forestillinger

04 mar

11049327_1400692716910460_865864516_nDiverse nyheter: Det blir for tiden mye juryarbeid på Arne Svingen. Han sitter både i juryen for skrivekonkurransen «Øyeblikket» på Si;D-siden i Aftenposten og  i juryen for en egen skrivekonkurranse i regi av Ringerike bibliotek. I begge juryene sitter han sammen med forfatteren Annette Münch. For tiden leser begge de mange bidragene som har kommet inn. ♦ Den etterlengtede andre boka om Verdens farligste gjeng kommer ut i midten av april. Den har fått undertittelen «Gravplyndrere» og vil inneholde fire nye, vanvittige historier om gjengen i Ondskapens skog. Det er igjen Ida Larmo som illustrerer. Enkelte skolebiblioteker har allerede begynt med venteliste før boka har kommet ut. ♦ Det legges stadig ut nye bilder på Instagram-kontoen til Marg & bein. På bildet over ser du Svingen og Jon Ewo i Seljord i Telemark. Se flere bilder her

 

 
Kommentarer er skrudd av for Juryarbeid, farlig gjeng og forestillinger

Skrevet av den 4 mars , 2015 i marg og bein, Verdens farligste gjeng

 

Det er stengt for kommentarer.