RSS

«Hylende morsomt»

09 aug

Primitive pungdyr«Mer av dette, takk» er tittelen på Dagbladets anmeldelse av «Primitive pungdyr». Undertitlene lyder: «Hylende morsomt om forelsket 15-åring» og «Arne Svingens fortelling om Dick og Bønna er så god at den burde bli serie». Videre står det: «Arne Svingen er like produktiv som han er proff. Han er prisbelønt og hyllet av kritikere. «Primitive pungdyr» er Svingen på sitt aller beste. Både i tematikk og språk er den utrolig vital, vittig og spenstig. (…) Det er noen fantastiske dialoger her, og de mest forviklingsaktige scener. Hjemme alene-festen til Dick må være den villeste som noen gang er skildret i ungdomslitteraturen. Men det er også vakre partier. Som da Dick synger Ida-sangen utenfor vinduet til Vilde og kysser henne i en busk akkompagnert av ulende politisirener. Til og med noe så vanskelig formulerbart som da Dick mister dyden, er beskrevet med en passe blanding av sødme, alvor og humor. Så morsom er denne boka at det er nesten så jeg håper Svingen lager en serie av det. Den tok slutt så altfor fort. Det synes selv jeg – som vel ikke kan sies å være i målgruppa for denne fantastiske ungdomsromanen.» Boka er i salg nå!

 
Kommentarer er skrudd av for «Hylende morsomt»

Skrevet av den 9 august , 2014 i primitive pungdyr

 

Det er stengt for kommentarer.