RSS

«Gøy fra første til siste side»

14 aug

Primitive pungdyr«Arne Svingen lykkes til de grader i sin nye ungdomsroman,» skriver Hamar Arbeiderblad i sin anmeldelse av «Primitive pungdyr» under tittelen «Svingens herlige språksprell». Videre står det: «I «Primitive pungdyr» stemmer veldig mye. Selve utgangspunktet – målet om å leve gjennomført negativt, er originalt og poengtert og et utgangspunkt for atskillige spenstige refleksjoner, og ikke minst gjenkjennbare valgsituasjoner. Og fra det vellykkede utgangspunktet, beveger denne romanen seg i ganske mange retninger, med noen aldeles herlig skrudde situasjoner og ikke minst ved hjelp av noen språksprell som vel er noe av det freskeste Svingen har mekket til noen gang, og han har som kjent vært god til akkurat det i veldig mange bøker.» Anmeldelsen avslutter: «Dette er gøy fra første til siste side, selv for oss som slett ikke er i den primære målgruppa.» Boka er i salg nå!

 
Kommentarer er skrudd av for «Gøy fra første til siste side»

Skrevet av den 14 august , 2014 i primitive pungdyr

 

Det er stengt for kommentarer.