RSS

Primitive pungdyr i salg!

06 aug

Primitive pungdyrRomanen «Primitive pungdyr» er nå i salg. Det er en historie full av humor, villskap og sårhet om Dick som har bestemt seg for å sette en uslåelig rekord: Han skal bli verdens mest negative person. Ideen er nyskapende. Den er genial. Og den er helt utrolig vanskelig å gjennomføre. Boka handler om store ideer, møter som ikke skal finne sted og en fest som blir historisk. Den handler om kjærlighet, om kameratskap og ønsket om å finne seg selv. Det blir dager da alt går galt, og noen helt spesielle dager dager da alt plutselig faller på plass. «Primitive pungdyr» er en roman å bli glad av. Og noen ganger litt flau.

 
Kommentarer er skrudd av for Primitive pungdyr i salg!

Skrevet av den 6 august , 2014 i primitive pungdyr

 

Det er stengt for kommentarer.