RSS

Handlingsmettet, høyt utlån og Frankrike

20 jul

revolverguttenDiverse nyheter: «Revolvergutten» fortsetter å få gode tilbakemeldinger fra norske bokbloggere. Denne gangen skriver Pervoluto: «Spennende, handlingsmettet lesning for gutter og jenter, som også beskriver et fint far-sønn-forhold.» Boka utkom i januar 2014. ♦ Arne Svingen har nå hele ti bøker inne på lista over de 100 mest utlånte bøkene på norske skolebiblioteker. Ni av bøkene er fra serien Svingens mørke verden. ♦ I november skal Arne Svingen delta på en av Europas største barne- og ungdomslitteraturfestivaler utenfor Paris: Le Salon du Livre et de la Presse Jeunesse en Seine-Saint-Denis. Besøket skjer i forbindelse med den franske utgivelsen av «Sangen om en brukket nese». Dette blir andre gang Arne Svingen deltar ved festivalen. I tillegg skal forfatteren delta ved hele sju litteraturfestivaler i Norge denne høsten.

 
Kommentarer er skrudd av for Handlingsmettet, høyt utlån og Frankrike

Skrevet av den 20 juli , 2014 i revolvergutten, sangen om en brukket nese, svingens mørke verden

 

Det er stengt for kommentarer.