RSS

Nytt omslag og svensk suksess

05 jul

brukket nese paperback«Sangen om en brukket nese» kommer som billigbok i Norge – med nytt omslag. Det er Terese Moe Leiner fra byrået Blæst som har designet det nye omslaget, samme designer som gjorde coveret på «Din vakre jævel!». Den nye utgaven kommer ut etter sommeren. Samtidig fortsetter «Sangen om en brukket nese»/»Balladen om en bruten näsa» sin seiersgang i Sverige. Svenske bloggere er fulle av superlativer etter å ha lest boken. Her er noen sitater: «En helt underbar feel good-bok.» (Rutiga Boken) «Mycket, mycket läsvärt.» (Boklus) «Boken er underfundigt og mycket välskrivet. Grattis til alla som har kvar att läsa denne pärla til bok.» (Annas bokblogg) «Är dette årets bästa bok?» (Clarisa) «Boken er väldigt bra!» (Elin Pettersson) «Helt klart en av årets bästa böcker.» (Flaskposten) «Jag tyckte den var fantastisk! Jag både skrattade og grät under tiden jeg läste.» (Bokfreak) «Det är Barts förnuftiga saklighet som gör att den här boken är så bra. Jag älskar den, faktiskt.» (Carolina läser)

 
Kommentarer er skrudd av for Nytt omslag og svensk suksess

Skrevet av den 5 juli , 2013 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.