RSS

Nye titler i Svingens mørke verden

03 aug

Den slemme elevenTo nye bøker i Svingens mørke verden er i salg: «Rom 13» og «Den slemme eleven». Med disse to titlene er serien oppe i ni bøker totalt. «Rom 13» handler det om to gutter som hører en gråtende jente bak engjenspikret dør på et hotell. 

Rom 13

«Den slemme eleven» handler om en mystisk, ny elev som begynner i klassen og får fæle ting til å skje på skolen. Svingens mørke verden består av korte, illustrerte spenningsbøker som egner seg for lesere på hele barneskolen. Det er både overnaturlige historier og realistiske fortellinger. Fellesnevneren er at bøkene er skumle – og skrevet av Arne Svingen. Hele serien er illustrert av Torstein Nordstrand. Les mer om Svingens mørke verden.

 
Kommentarer er skrudd av for Nye titler i Svingens mørke verden

Skrevet av den 3 august , 2013 i svingens mørke verden

 

Det er stengt for kommentarer.