RSS

Fluesommer får gode kritikker i Danmark

01 jul

dansk fluesommer«Der er både mørke og kulde – og alligevel noget let og elegant – over Arne Svingens seneste roman ”Fluesommer”, der er strålende skrevet», skriver Bent Rasmussen, redaktør av det danske bladet Skolebiblioteket. «Det er en roman, der går under huden på sin læser. Man lever med i Kaspers reaktionen og får lyst til at råbe, at han da for fanden skal bryde ud, og at det er usundt for ham…» Anmelderen avslutter: » Arne Svingen har gjort det igen. I den fremragende roman ”En sang om en brækket næse” (2012) var tonen lysere, men her i ”Fluesommer” er Svingen mere direkte og fejer ikke noget ind under gulvtæppet. Flot og gribende roman for alle fra 12 år og opefter.» Les hele anmeldelsen. Samtidig skriver biblioteksanmelder Lone Rahbek Christensen: «Fluesommer» er en alvorlig, men varm bog om vold i hjemmet.» Hun konkluderer: «Der findes ikke mange bøger for denne målgruppe om forældres vold mod børn, og mange har hovedvægten på emnet frem for den litterære kvalitet. Det er derfor godt med denne roman, som samtidig har litterær kvalitet. Det er en glimrende bog om vold i hjemmet, som kan bruges til både emnearbejde og frilæsning.»

 
Kommentarer er skrudd av for Fluesommer får gode kritikker i Danmark

Skrevet av den 1 juli , 2013 i fluesommer

 

Det er stengt for kommentarer.