RSS

God tysk mottakelse

27 jun

med egne øyne - tysk«Med egne øyne» kom ut i Tyskland tidligere i år og får god mottakelse. Her er noen av reaksjonene på «Mit Eigenen Augen»: «Særlig samspillet mellom Svingens tekst og Gravs illustrasjoner er imponerende. «Med egne øyne» er en historie som fortjent har blitt nominert til priser.» (Badische Zeitung) «En bok med en oppløftende filosofi (…) Samspillet mellom tekst og illustrasjoner får effektivt fram de store følelsene.» (Das Südtiroler Wochenmagazin) «Absolutt verdt å lese!» (OVB Online) «Arne Svingen ordlegger seg drømmende og poetisk, ordene er like nydelige som illustrasjonene (…)»Med Egne øyne» er en vakker kjærlighetshistorie der ord og illustrasjoner trekker leserne inn i sitt helt spesielle univers. Det er en rørende historie med sympatiske karakterer.» (Bokbloggeren Diversion For You) Se egen tysk YouTube-presentasjon

 
Kommentarer er skrudd av for God tysk mottakelse

Skrevet av den 27 juni , 2013 i med egne øyne

 

Det er stengt for kommentarer.