RSS

Fluesommer fortsetter å fascinere

22 apr

FluesommerÅrets roman «Fluesommer» fortsetter å få gode kritikker. Barnebokkritikk.no skriver: «Det er et kunststykke å skrive en lettlest slukebok fra perspektivet til en ung gutt som får juling av sin far. Det bør ikke bli for mørkt. Men lite er mørkere enn dette. At Svingen langt på vei lykkes med å ta oss med inn i voldsofferets verden, uten at det blir for spekulativt eller grusomt, sier litt om hvilket nivå han befinner seg på som ungdomsbokforfatter nå i 2013.» I Vårt land kan man lese at «Fluesommer» er «en varm bok om et alvorlig tema» og konkluderer: «Jeg er ikke i tvil om at denne romanen også vil finne sine lesere.» Boka har tidligere fått god mottakelse i en rekke aviser.

 
Kommentarer er skrudd av for Fluesommer fortsetter å fascinere

Skrevet av den 22 april , 2013 i fluesommer

 

Det er stengt for kommentarer.