RSS

Her er nye Hubert

16 apr

Hubert-og-flekkenDe to første Hubert-bøkene med nytt utseende, kommer i salg denne måneden. Bøkene har fått ny design og splitter nye tegninger av Eivind Gulliksen. Åtte Hubert-bøker vil etter hvert komme ut med nytt utseende. Først ut er altså «Hubert og flekken» og «Hubert i musetrøbbel». De to bøkene vil dessuten komme i en samleutgave som hovedbok i Bokklubben barn i juni – med et helt eget omslag. Bak i bøkene er det denne gang en historisk gjennomgang av Hubert-fenomenet – bøker, oversettelser og tegnefilmer. Kort fortalt: Den første Hubert-boken kom ut i 1999. Bøkene er oversatt til fem språk. Det er laget 26 tegnefilmer om Hubert. Les mer om Hubert

 
Kommentarer er skrudd av for Her er nye Hubert

Skrevet av den 16 april , 2013 i Hubert

 

Det er stengt for kommentarer.