RSS

God mottakelse etter førpremiere

25 apr

De tøffeste gutta«De tøffeste gutta» hadde verdenspremiere som åpningsfilm under Barnefilmfestivalen i Kristiansand med Arne Svingen til stede. Fedrelandsvennen har allerede anmeldt filmen og gitt den en femmer på terningen under tittelen «Klokt om mobbing». Anmelderen kaller den «en flott film» som er full av «friskhet og humor». Avisa konkluderer: «En film med virkelig substans, fortalt med uventet friskhet, noe den tjener på. En film for barn om barn, men en film som med utbytte også kan sees av voksne». Filmen får først vanlig kinopremiere 18. oktober. Til høsten blir boka nyutgitt med filmplakaten som omslag. Les mer om «De tøffeste gutta»

 
Kommentarer er skrudd av for God mottakelse etter førpremiere

Skrevet av den 25 april , 2013 i de tøffeste gutta

 

Det er stengt for kommentarer.