RSS

Ny bok i 2013: Fluesommer

01 jan

Fluesommer

Arne Svingen er klar med ny bok! «Fluesommer» er en roman for barn og ungdom som handler om Kasper som helst vil hoppe stav, får en flue i munnen og klatrer opp på et ganske høyt fjell. Men mest av alt er det historien om en veldig sinna pappa og det umulige vennskapet med Bentein, gutten som en dag flytter inn og lager katastrofe. En sår, morsom og ganske alvorlig historie om noen dager som snur livet til Kasper på hodet. Omslaget er laget av Mikael Noguchi, illustratøren som også gjorde «Dager jeg har glemt» sammen med Svingen i 2007. «Fluesommer» foreligger i midten av januar. Samtidig kommer lydboka innlest av Mattis Herman Nyquist, som også leste inn «Din vakre jævel!».

 
Kommentarer er skrudd av for Ny bok i 2013: Fluesommer

Skrevet av den 1 januar , 2013 i fluesommer

 

Det er stengt for kommentarer.