RSS

Tysk omslag, anbefaling og festivaler

08 jan

 

litt av en planDiverse nyheter: Slik ser det tyske omsalget på «Litt av en plan!» ut. Den tyske tittelen er «Ein ganz schön starker Plan!». Boka kommer ut i Tyskland i april. ♦ Oppland Arbeiderblad presenterer «Sangen om en brukket nese» som den ene barne- og ungdomsboka de anbefaler fra 2012. ♦ Våren 2013 skal Marg & bein-forfatterne på turné i Namsos-området og ha forestilling på biblioteket i Moss. De skal også ha forestillinger under Litteraturfestivalen på Lillehammer i mai. ♦ Arne Svingen skal denne våren delta på litteraturfestival i Budapest, Ungarn og være med på verdens største barnebokmesse i Bologna, Italia.

 
Kommentarer er skrudd av for Tysk omslag, anbefaling og festivaler

Skrevet av den 8 januar , 2013 i litt av en plan, marg og bein, sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.