RSS

Sangen fortsetter suksessen

14 des

Dansk omslag - SangenSangen om en brukket nese«Sangen om en brukket nese» er en av de tre beste romanene i 2012 i følge anmelder Marie Kleve i Dagbladets oversikt over årets beste bøker. Også Adresseavisen har boka på sin liste over de beste barne- og ungdomsbøkene siste år. I Danmark fortsetter boka å få god mottakelse. Politiken kaller den «en lille perle for den der søger i ingenmannslandet mellem genrerne». Berlingske mener at «norske Arne Svingen har udtænkt en charmerende historie om superoptimisten Bart» og at boka er rent gull til opplesning. BogBixen skriver «læs den og bliv klogere, læs den og bliv trist og glad på samme tid. Fremragende bok, jeg håber Arne Svingen vil skrive flere av den slags loyale bøger i fremtiden.» CFU Nordjylland mener at boka er «en overdådig læseopplevelse om ukuelighet, loyalitet, optimisme og håb. Her er meget at tage fat i og ikke mindst, noget at lære af! Temaerne er alvorlige, men behandles med et lyst livssyn og en åbenhed, der er velkommen i en genre som ellers let kan blive lidt tung og mismodig». Til slutt et sitat fra danske Blog med bibliotekaren: «Det kan godt være, at Barts næse er brækket, men han bliver ved at holde den over vande – og det er lige til at blive glad af at læse den slags. Dette bør være en roman der vinder priser, når der skal uddeles hædersbevisninger sidst på året!»

 
Kommentarer er skrudd av for Sangen fortsetter suksessen

Skrevet av den 14 desember , 2012 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.