RSS

Humormester, bødler og heftig roman

10 des

Bødlene på kirkegårdenDiverse nyheter: Det kommer to nye bøker i Svingens mørke verden våren 2013. Titlene er «Kappen» og «Bødlene på kirkegården». Serien har allerede rukket å bli svært populær på hele barnetrinnet. ♦ «Din vakre jævel!» fortsetter å få gode tilbakemeldinger på Uprisen og diverse blogger. For eksempel skriver bokbloggeren Les mye: «Din vakre jævel! er en heftig bok. Den er ærlig, rå og sparer ikke på noe. Det er sånn en ungdomsroman skal være. Jævlig bra.» ♦ «Sangen om en brukket nese» er nå også anmeldt i Bergens Tidende og får svært god kritikk. «Humor handler om å bryte med det forventede, og Svingen viser seg her som en mester,» skriver anmelderen. ♦ Marg & bein-romanen «Dødelig blitz» fra 2007 kommer nå som hovedbok i bokklubben Barnas egen bokverden.

 
Kommentarer er skrudd av for Humormester, bødler og heftig roman

Skrevet av den 10 desember , 2012 i din vakre jævel, marg og bein, sangen om en brukket nese, svingens mørke verden

 

Det er stengt for kommentarer.