RSS

Fluesommer er ute i Sverige

22 jan

«Fluesommer» er nå ute i Sverige med tittelen «Flugsommar». Boka kom ut i Norge i 2013 og er tidligere oversatt til dansk. Litt om handlingen på svensk: «Kasper är alltid ensam, men det gör inte så mycket. Han kan ju alltid kolla in en och annan fluga och träna på att hoppa över staket och små buskar för att en dag kunna slå lika många rekord som den världsberömda stavhopparen Sergej Bubka gjorde. Om man tänker positivt, som Kaspers mamma alltid gör, är det ju egentligen bra att inte ha några kompisar. För då behöver man inte oroa sig för att de ska komma hem och hälsa på en. Kaspers pappa får ont i huvudet och blir galet arg om man väsnas. Så det är bra att det är tyst hemma … Men en dag är det slut på tystnaden. Kaspers syssling Bentein flyttar in och plötsligt inser Kasper att saker och ting både kan och måste förändras.»

 
Kommentarer er skrudd av for Fluesommer er ute i Sverige

Skrevet av den 22 januar , 2021 i fluesommer

 

Det er stengt for kommentarer.