RSS

Nå kommer den!

27 jan

Endelig er det klart for en ny bok i Svingens mørke verden. «Slakterskogen» er tittelen på årets bok. Og denne gangen er det med en ny illustratør. Fram til nå er det Torstein Nordstrand som har tegnet i grøsserserien. Men fra og med denne boka er det illustratøren Simon Nyhus som har overtatt stafettpinnen. Men akkurat som før er dette skumle historier som passer for barn i de fleste aldre. Denne gangen handler det om noen ekstra skummelt: «Emilies familie er ikke som andre rike familier. På tiårsdagen må alle i familien bestå et helt spesielt ritual. De må gå alene gjennom Slakterskogen. En skog slett ikke alle har kommet levende ut fra. Og akkurat i dag fyller Emilie ti år …» Dette er den 23. boka i Svingens mørke verden. Ler mer om bokserien

 
Kommentarer er skrudd av for Nå kommer den!

Skrevet av den 27 januar , 2021 i svingens mørke verden

 

Det er stengt for kommentarer.