RSS

«Spennende og velskrevet»

18 feb

Fjorårets roman, «Midt i svevet», er ute i Danmark under tittelen «Midt i springet» og får gode anmeldelser. I Danmark har man et system der det gis såkalte lektøruttalelser som brukes i alle biblioteker og på diverse nettsteder. I lektøranmeldelsen av boka står det: «En spændingsfyldt roman, der hele tiden kun lige giver læseren et lille hint om, hvad det drejer sig om. Med et flydende sprog og en indirekte beskrivelse af personer og handling, har forfatteren skabt en dramafyldt historie i et realistisk hverdags-setup Det er svært at finde noget der på samme måde kombinerer hverdagsliv med skolen og familien i en spændingsroman med revolvere, rædsel og raseri.» I tillegg har nettstedet Æseløre anmeldt boka: «Arne Svingens roman er spændende og velskrevet. Den vil fange mange drenge med sin råhed og ærlighed. Den starter lige på og hårdt – så er vi i gang. Side for side finder vi sammen med Didrik ud af, hvordan det hele hænger sammen.»

 
Kommentarer er skrudd av for «Spennende og velskrevet»

Skrevet av den 18 februar , 2019 i midt i svevet

 

Det er stengt for kommentarer.