RSS

«Et kunstverk»

20 feb

Den dansk-norske bildeboka «Når kaniner blir redde» fortsetter å få gode tilbakemeldinger i Danmark. I lektørutttalelsen som brukes i alle danske biblioteker står det: «Barsk og smuk billedbog om at være barn i en verden i krig. Velegnet til dialogisk læsning og højtlæsning fra ca. 4 år og op (…) Arne Svingens poetiske, næsten hyggeligt nærværende historie, er samtidig en meget barsk fortælling om alt for mange børns virkelighed. Med Ida Jessens oversættelse og Kamila Slocinskas uforlignelige illustrationer, er der lige så meget tale om et kunstværk som en billedbog. Den egner sig især til højtlæsning med de børn der stiller mange spørgsmål om ting de ser i nyhederne, eller venner de har i børnehaven. Eller de børn der selv kommer fra lignende situationer. Men det er også en varm fortælling om at passe godt på hinanden.»

 
Kommentarer er skrudd av for «Et kunstverk»

Skrevet av den 20 februar , 2019 i når kaniner blir redde

 

Det er stengt for kommentarer.