RSS

Femmer i Bergens Tidende

01 feb

Bergens Tidende gir «Alt jeg skylder deg er juling» en femmer. I anmeldelsen står det blant annet: «Svingen er langt fra den første til å teste hvor langt du kommer med hevn. Men så godt skildret er den at virkningen er dobbel: Dels utforsker romanen helt realistisk hvor langt du kommer før politi og barnevern innhenter deg. Dels tilbyr den hevn i fantasien. Det er som om «Alt jeg skylder deg er juling» forsøker å ta igjen på frustrerte leseres vegne. (…) Herman er både gjenkjennelig og ekstrem, det gjør ham spennende å bli kjent med. Han virker påfallende reflektert. Særlig uerfarne lesere vil nok verdsette – høyere enn oss litteraturkritikere – at han gir såpass tydelige hint om hvorfor han handler som han gjør. Det er nødvendig å forstå en person som oppfører seg som en drittsekk for å føle sympati med ham. Gradvis går det opp for meg hva han og Silje er drevet av. Dialogen dem imellom sikrer herlig driv i lesingen og viser utviklingen i forholdet deres.» Les mer om boka

 
Kommentarer er skrudd av for Femmer i Bergens Tidende

Skrevet av den 1 februar , 2019 i alt jeg skylder deg er juling

 

Det er stengt for kommentarer.