RSS

«En av hans beste»

26 jan

NRK har anmeldt «Alt jeg skylder deg er juling» og skriver dette om den splitter nye romanen: «Allerede første setning vitner om at Arne Svingen skal slå hardt denne gangen. «Alt jeg skylder deg er juling» er ikke hans første bok om frustrert ungdom. Men det er en av hans beste. (…) I «Alt jeg skylder deg er juling» synes jeg han treffer med miksen av indre og ytre spenning. Hermans moralske forbehold, når det virkelig baller på seg, gjør hans valg på bokens siste side troverdig. Dialogene er naturligere enn jeg har lest hos Svingen på lenge. Bildebruken original. (…) For det er mulig å bryte ut av en voldelig spiral, skriver Svingen, i denne mørke, kompromissløse og knallharde romanen som likevel, på siste side, viser at det er mulig å ta et valg. Det finnes hjelp, og det er opp til deg selv om du vil ta imot denne hjelpen eller ikke.» Les mer om boka

 
Kommentarer er skrudd av for «En av hans beste»

Skrevet av den 26 januar , 2019 i alt jeg skylder deg er juling

 

Det er stengt for kommentarer.