RSS

Ny roman: Alt jeg skylder deg er juling

22 jan

Nå er en ute! «Alt jeg skylder deg er juling» er Arne Svingens nye ungdomsroman. Her er baksidetekstent: «Jeg knocker ikke ned gamle folk. Jeg slår ikke jenter, barn eller hunder. Ikke handikappede, kortvokste eller feiginger som aldri slår tilbake heller. Jeg kliner ikke til folk som ikke fortjener det. Ikke slår jeg fordi jeg er full eller har kjørt i meg dop. Jeg slår ikke bare for å slå. Jeg slår ikke engang alle som fortjener det. Og jeg sparker ikke folk i hodet når de allerede ligger på bakken og ynker seg. Men jeg slåss. Møt Herman. Han som har sårskorper på knokene. Og som nekter å si unnskyld. Møt Silje. Hun som har laget en helt spesiell navneliste. Er det ikke på tide at noen tar igjen?» Her kan du lese mer om boka 

 
Kommentarer er skrudd av for Ny roman: Alt jeg skylder deg er juling

Skrevet av den 22 januar , 2019 i alt jeg skylder deg er juling

 

Det er stengt for kommentarer.