RSS

Midt i svevet er ute!

10 jan

Ikke før er året i gang, så kommer Arne Svingen med en ny ungdomsroman. «Midt i svevet» er tittelen på den nye boka. Her er forlagsteksten om boka: «Didrik blir vekket av fortvilte rop fra stua. Han står opp. Nøler. Tenker på havskilpadder. Kjenner hvor kaldt gulvet er. Noen skriker smertefullt der nede.Didrik henter farens revolver, og beveger seg forsiktig ned trappa. «Midt i svevet» er en bok om å handle i det kritiske øyeblikket, og om å måtte leve med det etterpå. Det er en historie om å stå alene, men også om betydningen av venner, familie og verdens havskilpadder.» Omslaget er laget av Martin Kvamme som også har designet covrene på «Revolvergutten»-bøkene og «Med beina på nakken». Boka er i salg nå og kan kjøpes her

 
Kommentarer er skrudd av for Midt i svevet er ute!

Skrevet av den 10 januar , 2018 i midt i svevet

 

Det er stengt for kommentarer.