RSS

«Unn deg å lese dette prakteksemplaret av en bok»

19 feb

et hundelivSelveste Norla – senteret for norsk litteratur i utlandet – anbefaler barneromanen «Et hundeliv» på sine nettsider. Der står det: «Jeg vil veldig gjerne få anbefale en litt annerledes barnebok, med modig tematikk og et stort hjerte! Møt Basse, et eksemplar av menneskets beste venn, hunden. Også her hvor mennesket er Narko-Kjell. Som sliter. Arne Svingen har igjen skrevet en barnebok som griper, rører og trøster meg. Handlingen i Et hundeliv kjennes som om den foregår i nabolaget til Svingens nydelige Sangen om en brukket nese. Og jeg blir like varm om hjerte av denne boken som jeg ble av historien om Bart som ville synge opera istedenfor å bokse! Den alvorlige tematikken i Et hundeliv balanseres veldig fint med at historien fortelles fra hundens synsvinkel – og så går det faktisk også bra til slutt. Unn deg å lese dette prakteksemplaret av en bok om vennskap og kjærlighet!» Les mer om «Et hundeliv»

 
Kommentarer er skrudd av for «Unn deg å lese dette prakteksemplaret av en bok»

Skrevet av den 19 februar , 2017 i et hundeliv

 

Det er stengt for kommentarer.