RSS

Superskummel historie i Svingens mørke verden

16 feb

den-doede-onkelenEn splitter ny bok i Svingens mørke verden er i salg. Denne gangen bærer den tittelen «Den døde onkelen» og handler om to gutter som får kontakt med de døde gjennom et ouijabrett. Noe de skal angre bitter på. De skumle illustrasjonene er som vanlig ved Torstein Nordstrand. I Svingens mørke verden kommer det én ny bok i halvåret og er grøssere for lesere på barnetrinnet. Her er forlagsteksten på boka: Svein og Rashid gjør et skikkelig røverkjøp. For én krone får de kjøpt et gammelt brettspill som kan gi dem kontakt med de døde. I starten går det veldig dårlig, men så beslutter de å påkalle familiens store skurk, selveste drapsmannen Gudbrand. Plutselig går det et kaldt vindpust gjennom rommet. Les første kapittel

 
Kommentarer er skrudd av for Superskummel historie i Svingens mørke verden

Skrevet av den 16 februar , 2017 i svingens mørke verden

 

Det er stengt for kommentarer.