RSS

Bok for gutter og drenger

25 nov

Basic CMYK«Revolvergutten 2» har nå vært ute siden august, og selv om det har vært relativt stille i den norske offentligheten, så skjer det et og annet i Danmark, der «Revolverdrengen 2» har vært ute siden september. I Danmark er det vanlig at man får såkalt lektøruttalelser av kritikere myntet på både biblioteker og offentligheten. Der står det om «Revolverdrengen 2»: «Historien er fuld af dramatik og overraskelser. En god bog. Egnet til alle, men nok især til drenge, der vil have spænding, men går uden om gys og fantasy. Anbefales.» «Revolvergutten 2» er altså fortsettelsen på den dramatiske historien om Robin og hans helt spesielle oppvekst i en kriminell familie. Allerede i ung alder vet han det meste om forbryterbransjen. Denne gang har pappa rømt fra fengselet. Han har gjort noe dumt, og Robin er den eneste som kan hjelpe ham. Det handler om dødelige kontrakter og farlige narkobaroner. Men mest av alt handler det om fedre og vennskap, og om å velge sin egen vei. Les mer om «Revolvergutten»-bøkene

 
Kommentarer er skrudd av for Bok for gutter og drenger

Skrevet av den 25 november , 2016 i revolvergutten

 

Det er stengt for kommentarer.