RSS

«Umulig å legge fra seg»

16 nov

man dør litt hver dagÅrets ungdomsthriller fra Arne Svingen, «Man dør litt hver dag», fortsetter å få gode tilbakemeldinger på Uprisen.no, der ungdom selv legger ut anmeldelser av norske ungdomsromaner. Her skriver for eksempel Andreas: «Denne boken passet veldig bra for meg, fordi favorittsjangeren min er spenning og action. Jeg tror boken vil være midt i blinken for mange tenåringsgutter. Dette var en bok som man ikke vil legge fra seg.» Erlend skriver: «Jeg anbefaler denne boka for alle slags ungdom som liker spennende og gripende bøker. Denne boka bør klart nomineres til Uprisen.» Magnus skriver: «Denne boken går ikke an å legge fra seg. Jeg hadde planlagt å lese i 10 minutter en dag, og endte opp med å lese i 40 minutter. Og jeg er ikke den mest ivrige etter å lese bøker.» Helene skriver: «Jeg vil si at denne boken hadde en avslutning som både var uventet og spennende. Hvis det hadde vært en 2. bok hadde jeg helt klart lest den.» Maxine skriver: «Jeg mener at den fortjener terningkast 6 fordi den er veldig spennende og når man begynner å lese den er det umulig å legge den fra seg.» Ewerin skriver: «Boka hadde mange uventede overraskelser og dette gjorde boka bare bedre. Det var lett å leve seg inn i boka og man kjente på den flotte spenningen i alt dramaet og action. Slutten var nok det beste, den var både spennende, dramatisk og lærerik. Det var ikke vanskelig å se at boka var skrevet av en proff forfatter og at han kan sine greier.» Les mer om «Man dør litt hver dag»

 

 
Kommentarer er skrudd av for «Umulig å legge fra seg»

Skrevet av den 16 november , 2016 i man dør litt hver dag

 

Det er stengt for kommentarer.