RSS

Ny podcast-episode

14 nov

Svingens_3En ny episode av Svingens barnebokverden ligger nå ute. Forfattergjestene i podcasten er denne gang Harald Rosenløw Eeg og Arild Stavrum. Hør Harald (bildet) snakke om sin metaformaskin, sitt vekselvirke mellomimg_20161013_131114 bøker og film og hva buddhismen har betydd for ungdomsromanene hans. Arild prater om hva som leses i fotballgarderober, hyllesten til sin hjembys fotballag og hva som gjør Maradona så fascinerende. Og selvsagt blir det en samtale om fotballitteratur. Det blir gjestespørsmål fra Steffen Sørum og Tyra Teodora Tronstad. Den 8. episoden av Svingensbarnebokverden ligger ute på iTunes, Soundcloud og her på hjemmesiden.

 
Kommentarer er skrudd av for Ny podcast-episode

Skrevet av den 14 november , 2016 i svingens barnebokverden

 

Det er stengt for kommentarer.