RSS

Gå ikke glipp av ny podcast-episode

15 aug

En splitter ny episode av Svingens barnebokverden ligger nå ute. Denne gang er gjestene Anneli Klepp og Tor Fretheim. Hør Anneli snakke om ikke å gi seg til tross for mange forlagsavslag, om det å skrive lettlestserier for barn og sitt liv som halvt finsk. Tor prater om den merkelige mangelen på ungdomslitteratur om homofili, om hvorfor forfattere ikke blir pensjonister og Roma-notatene som han har rammet inn. Hør dessuten historien bak en av de beste norske ungdomsbøkene gjennom tidene: «Kysset som fikk snøen til å smelte». Det blir gjestespørsmål fra Marit Reiersgård og Linn T. Sunne. Les mer om podcasten 

 
Kommentarer er skrudd av for Gå ikke glipp av ny podcast-episode

Skrevet av den 15 august , 2016 i svingens barnebokverden

 

Det er stengt for kommentarer.