RSS

De to første bøkene i Svingens gale verden er ute

18 aug

Espen Askeladd og SydenkongenDen umulige sykkelenArne Svingens nye barnebokserie er nå lansert. I Svingens gale verden finnes det kun humorbøker og de to første titlene er «Espen Askeladd og Sydenkongen» og «Den umulige sykkelen». Førstnevnte har følgende vaskeseddel: «Det var en gang … eller vent litt. Dette var faktisk ikke så lenge siden. På torsdag for to uker siden sto nemlig Espen Askeladd foran de slitsomme brødrene sine og sa: – Den lengste ferien jeg har hatt, varte i ti minutter og det regnet. Så nå skal jeg til Syden for å gjøre meg brun. Og til Syden drar han, med de tre beste vennene sine. Sammen prøver de å finne Sydenkongen, og tar opp kampen mot den mystiske Tormod Roll!» Her er baksideteksten til «Den umulige sykkelen»: «Bodrik kan stå på ett bein. Han har rodd i en kajakk. En gang har han balansert i over to sekunder på smal planke. Men han kan ikke sykle. Og da er det selvfølgelig dødskjipt å få sykkel i bursdagsgave.» Serien inneholder morsomme, absurde og ville historier på mellom 50 og 70 sider. Serien er illustrert av Henry Bronken, samme tegner som i sin tid illustrerte Svingen-boka «Sofagrisene blir berømte» (2012). Framover vil det komme en ny bok i halvåret. Det vil være selvstendige titler med forskjellige hovedpersoner fra gang til gang.

 

 
Kommentarer er skrudd av for De to første bøkene i Svingens gale verden er ute

Skrevet av den 18 august , 2016 i svingens gale verden

 

Det er stengt for kommentarer.