RSS

Ny humorserie denne høsten

04 aug

Den umulige sykkelenEspen Askeladd og SydenkongenArne Svingen kommer denne høsten med en helt ny bokserie: Svingens gale verden. Svært mange kjenner forfatterens populære spenningsserie Svingens mørke verden. Den nye serien er også ment for barnetrinnet – men denne gangen handler det utelukkende om humor. Det blir bøker på mellom 50 og 70 sider, illustrert av Henry Bronken. De to første titlene kommer i løpet av august: «Den umulige sykkelen» og «Espen Askeladd og Sydenkongen». Siden vil det komme en ny bok i halvåret. Det vil være avsluttende historier som kun har én fellesnevner: de skal være morsomme. Snart kommer det mer informasjon om de to første bøkene i serien.

 
Kommentarer er skrudd av for Ny humorserie denne høsten

Skrevet av den 4 august , 2016 i svingens gale verden

 

Det er stengt for kommentarer.