RSS

Bendik og monsteret blir spill-app

17 mai

bendik og monsteret«Bendik og monsteret»-bøkene har tidligere blitt til animasjonsfilm. Nå blir det også spill. Appen har fått utviklingsstøtte fra Norsk filminstitutt. Her er pressemeldingen: «Kool Produktion AS er tildelt 600.000 kroner i utviklingstilskudd til spillet Bendik & Monsteret. I Bendik & Monsteret får barna mulighet til å være sammen med det farligste monsteret av dem alle; Don Monster. Bendik & Monsteret er en opplevelses-app for barn, som inkluderer spill, interaktiv bok og film.  Dette transmedia-konseptet er basert på Frank Mosvolds filmatisering av Arne Svingens bok ved samme navn.» Les mer om Bendik og monsteret

 
Kommentarer er skrudd av for Bendik og monsteret blir spill-app

Skrevet av den 17 mai , 2016 i bendik og monsteret

 

Det er stengt for kommentarer.