RSS

«Fantastisk historie»

01 mai

Med beina på nakken«Med beina på nakken» fortsetter å få gode tilbakemeldinger i Danmark. Denne gangen er det Weekendavisen som kaller boka en «helt fantastisk historie» i sin anmeldelse. Her står det: «Arne Svingen skriver fantastisk, og Susanne Vebel har fået oversættelsen til at klinge på dansk, så det er en fryd. «Med benene på nakken» er en virkelig gribende fortælling. Den fortæller historien uten dikkedarer og føleri. Forfatteren er en sand mester i antydninger, så hver eneste side fortæller en masse mellem linjerne. Billeder og underforståede hentydninger farer konstant rundt i ens tanker under læsningen. Jeg glemte tid og sted, mens jeg læste, og er ikke bleg for at tilstå, at jeg var helt i tårer, da jeg nåede fram til bogens sidste side. Det er meget længe siden jeg har lest en så helstøbt bog». Les mer om «Med beina på nakken»

 
Kommentarer er skrudd av for «Fantastisk historie»

Skrevet av den 1 mai , 2016 i med beina på nakken

 

Det er stengt for kommentarer.