RSS

«En deilig og ytterst velskrevet historie»

20 apr

9788779163621«Med beina på nakken» har akkurat kommet ut i Danmark. Dette skriver bladet Folkeskolen i sin anmeldelse av boka: «Det er igen den norske forfatter Arne Svingen, der bringer en vedkommende, indtrængende og rørende historie frem til læsere i 12-16-årsalderen, ja, for alle aldre. Som ingen anden kan han hoppe ind i hovedet på en dreng og skabe en tæt, væsentlig og eksistentiel historie. (…) Historien rammer læseren lige i hjertekulen. Arne Svingen kan noget helt unikt. En bog om Frankenstein spiller også en rolle i historien, der slutter med et brev fra Eirik til faderen, hvor Eirik – som en anden dygtig mediator – udlægger sin opfattelse af situationen og erklærer faderen sin ubetingede kærlighed. En dejlig og yderst velskrevet (oversætteren er dygtige Susanne Vebel) historie om en dreng i en klemt, men ikke umulig situation.» Les mer om «Med beina på nakken»

 
Kommentarer er skrudd av for «En deilig og ytterst velskrevet historie»

Skrevet av den 20 april , 2016 i med beina på nakken

 

Det er stengt for kommentarer.