RSS

«Spennende fra start til slutt»

14 apr

man dør litt hver dag«Man dør litt hver dag» fortsetter å få gode tilbakemeldinger. Her er et knippe sitater fra norske bloggere: «Hvis du er lei av kjærlighetsromaner og fantasy så får du her en realistisk skrekkkrim av beste sort!» (Bokelskeren) «Boken er spennende fra start til slutt og er veldig godt skrevet.» (Ålesund bibliotek) «Det er rivende spenning fra første til aller siste side. Og det er en svært god bok, som ikke bare er spennende, men likeså underholdende. Karakterbeskrivelsene er levende og fremfor alt gjenkjennelige, enten man er ung eller voksen. Jeg mener at Svingen har en egen evne til å skape gode personkarakteristikker. Jeg lot meg i hvert fall gripe umiddelbart, og likte både historien og karakterene med en gang.» (Heartart) Det er nå også mulig for ungdom å legge ut egne anmeldelser på Uprisen.no.

 
Kommentarer er skrudd av for «Spennende fra start til slutt»

Skrevet av den 14 april , 2016 i man dør litt hver dag

 

Det er stengt for kommentarer.