RSS

«Veldrejet ungdomsroman»

03 feb

kærlighed-og-kaos«Primitive pungdyr» – eller «Kaos og kærlighed – kunsten at være negativ» som den heter på dansk – fortsetter å få gode tilbakemeldinger. Bokbotten.dk skriver: «Romanen får læseren til at reflektere både over sit eget liv, hvad der er rigtig og forkert og samfundet. Der er uden tvivl mange unge, som kan relatere til Dicks problemer, familieforhold, og kærlighedsliv med alle de FØLELSER, det indebærer. Kærlighed og kaos får herved mine varmeste anbefalinger. Lad dette være mine famous last words.» Skolebibliotekarer.dk avslutter en lang anmeldelse med: «Endnu en veldrejet ungdomsroman fra norske Arne Svingen.» Les mer om «Primitive pungdyr»

 
Kommentarer er skrudd av for «Veldrejet ungdomsroman»

Skrevet av den 3 februar , 2016 i primitive pungdyr

 

Det er stengt for kommentarer.