RSS

Ny bok i Svingens mørke verden

05 feb

SkattekartetDen 14. boka i Svingens mørke verden er nå i salg. Tittelen er «Skattekartet» og her er litt om handlingen: Bestefaren er den merkeligste mannen Markus vet om. Da han blir sendt på gamlehjem, kommer Markus over et hjemmelaget kart. Tenk om det stemmer at han har gravd ned alle pengene sine? Markus og kameraten Håkon følger kartet innover skogen. Snart er de ved det første krysset på kartet og begynner å grave. – Fantastisk, sier Markus da spaden støter mot noe hardt, – jeg tror vi har funnet skatten. De fortsetter å fjerne jord med bare hendene. Så stanser de og stirrer på det de har gravd fram. – Men … men … det er jo en hodeskalle. Les første kapittel i «Skattekartet»

 
Kommentarer er skrudd av for Ny bok i Svingens mørke verden

Skrevet av den 5 februar , 2016 i svingens mørke verden

 

Det er stengt for kommentarer.